Om mig

Mit navn er Birgitte Solhøj. Jeg blev udlært som frisør i 2007. Efter jeg blev udlært, har jeg arbejdet i salon i 6 år og samlet værdifulde erfaringer til, hvordan mit koncept skal være.

I 2013 åbnede jeg min egen salon i Bendstrup. En familievenlig, hyggelig og atmosfærefyldt salon hvor alle aldre, typer og personligheder er velkommen. I 2019 flyttede jeg salonen til Spørring, med samme familievenlige og nærværende koncept.

I 2023 fik jeg muligheden for at rykke ind i det sprit nye hus på Randersvej i Lisbjerg, det har jeg bestemt ikke fortrudt, her er masser af liv udenfor døren, men stadig ro og god atmosfære indenfor i salonen, her kan du sætte dig i frisørstolen og få kyndig vejledning til dit hår.

Du er meget velkommen til at ringe til mig før du booker, hvis vi skal have en snak inden.

De bedste hilsner

Birgitte Solhøj